Társasház biztosítás, kiegészítő kockázatok

VÁLASZTHATÓ KIEGÉSZÍTŐ KOCKÁZATOK
Állatkár csomag
Állatkár csomag 100.000 Ft-ig kártérítést fizet a háznak, ha az épületben, annak hőszigetelésében, illetve az épület gépészetében kártevő állatok -rágcsálók, madarak,rovarok- okoznak károkat, sőt megtérítjük az esetlegesen szükségessé váló darázsirtás költségeit is.
Energia csomag 
Ha az épületnek külön fűtésrendszere van, ezt a csomagot kifejezetten ajánljuk, hiszen a csomag biztosítási védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére is, emellett megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását vagy a gázvezetékek töréskárait.
Vandalizmus csomag 
Kedvelik a környéket a graffitisek?
-Ha ezt a csomagot választja, akkor megtérítjük a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy tisztításának költségeit. Számíthat rá akkor is, ha a társasház közös helyiségeinek falát összefestik, összefirkálják, az elektromos kaput vagy a sorompó mozgatószerkezeteit megrongálják vagy ellopják,
az elültetett dísznövényeket tönkreteszik vagy ellopják,
a kertben álló építményeket, például a padot összetörik, vagy ellopják a kertben rögzített lámpatesteket a ház tulajdonát képező szeméttárolót megrongálják, vagy ellopják a kukát.

Kollektív ingóságbiztosítás - kedvező díjért
A csomag keretében biztosítási védelmet kínálunk a tulajdonostársak saját, személyes ingóságaira, egyéb kiemelt értékű, általános ingóságokra, sőt készpénzre és értékpapírokra is, akár a lakásokban, akár nem lakáscélú helyiségekben tárolják azokat. Lakásonként évente egyszer térítünk általános háztartási ingóságoknál 3 millió forint, egyéb kiemelt értékű ingóságoknál 300 ezer forint, készpénz esetén 50 ezer forint felső határig.
Kollektív baleset biztosítás - kedvező díjon!
A kollektív baleset biztosítás kiterjed a társasházban élő minden lakóra. Ha baleset éri a lakókat, mennyit fizet a Biztosító?
  • baleseti halál esetén 300 ezer forintot lakónként,
  • baleseti rokkantság esetén maximum 300 ezer forintot lakónként,
  • csonttörés esetén 5 ezer forintot lakónként,
  • közlekedési baleseti halál esetén 600 ezer forintot lakónként

YouTube-videoklip


DÍJSZÁMÍTÁST AZ ALÁBBI ADATKÖZLŐ BEKÜLDÉSÉVEL KÉRHET

TÁRSASHÁZ BIZTOSÍTÁS ADATKÖZLŐ


Ċ
KOVÁCS Zsuzsanna,
2015. márc. 1. 6:56